M HKA zoekt

Over Ons

Coördinator productie

onbepaalde duur - voltijds - master

Het M HKA is een door de Vlaamse Gemeenschap erkende (en onafhankelijke) grote instelling gevestigd in Antwerpen. Het M HKA is een museum dat werkt rond beeldcultuur in het algemeen en de hedendaagse beeldende kunst, film en mediakunst in het bijzonder.
Voor de afdeling presentatie is het M HKA op zoek naar een gedreven en enthousiaste coördinator productie die van aanpakken weet.

Functieomschrijving

Als coördinator productie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van het tentoonstellingsprogramma. Je zorgt dat projecten haalbaar worden op elk vlak, maakt planningen en coördineert de uitwerking.
Je stuurt de cel productie aan, bestaande uit vaste medewerkers, tijdelijke technici en stagiairs. Als empathische coach stimuleer je overleg en samenwerking.
Tenslotte sta je in voor de optimalisering van de cel Productie. Je detecteert interne noden en opportuniteiten en bepleit verbetervoorstellen.
Aandacht voor archiefwerking, fundraising en publicatiebeleid vormt ook een belangrijk aandachtspunt binnen je takenpakket.
Verdere info vind je terug in het functie- en competentieprofiel.

Profiel

Master in culturele, economische, of management richting of gelijkwaardig door ervaring
Minstens 5 jaar ervaring in kunstsector, waarvan minstens 1 jaar als leidinggevende
Kennis van MS Office, grafische software en project management
Grondige kennis van Nederlands en Engels, bijkomende talenkennis strekt tot aanbeveling
Sterke interesse in hedendaagse kunst en beeldcultuur

Wat wij u bieden

Een gevarieerde en uitdagende functie in een gedreven team en in een boeiende en artistieke werkomgeving
Een voltijds contract (38u/week) van onbepaalde duur
Een verloning volgens capaciteiten en ervaring, gebaseerd op barema van het paritair comité 329.01
Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling van woon-werkverkeer, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering
Glijdende uren en aantrekkelijke verlofregeling
Mogelijkheid tot het volgen van vormingen

Bijkomende informatie

Spreekt deze uitdagende vacature je aan?  Bezorg ons via onze jobsite je motivatiebrief en cv, ten laatste op 17 april 2020. Alle sollicitaties worden discreet behandeld.

Op basis van je cv en motivatiebrief word je al dan niet weerhouden tot de verdere selectie. Deze bestaat eerst uit een schriftelijke proef  Na een tweede selectie, worden de weerhouden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met de selectiejury.

Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem je contact op Nav Haq, geassocieerd directeur, via e-mail nav.haq@muhka.be . Vragen over de selectieprocedure, stuur je naar Marjon Van Waelvelde, HR-medewerker, via e-mail marjon.vanwaelvelde@muhka.be .

We werven op basis van kwaliteiten en competenties, niet op geslacht, leeftijd, afkomst of handicap.

Vragen?

Marjon Van Waelvelde Medewerker HR
03 205 36 29
Stel een vraag

Deel deze vacature