M HKA zoekt

Over Ons

Jobstudent M HKAFE

Studentencontract

M HKA – Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen – is een museum voor hedendaagse kunst en visuele cultuur. Het is een open ontmoetingsplaats voor kunst, kunstenaars en het publiek. Het M HKA is gevestigd in Vlaanderen en streeft ernaar zijn internationale profiel verder te ontwikkelen, voortbouwend op de avant-gardetraditie van Antwerpen. Het M HKA overbrugt de relatie tussen artistieke intelligentie en bredere maatschappelijke problemen, opererend tussen het internationale en het regionale, het artistieke en het publieke, traditie en innovatie, reflectie en presentatie.

Functieomschrijving

Als jobstudent in het M HKAFE sta je mee in voor aangename ervaring van de bezoekers aan het M HKAFE.
Je voorziet hen van lekker eten (dat wordt bereid door je collega in de keuken) en drankjes, een vlotte bediening en een glimlach.
Je rekent hun bestellingen correct af. Je zorgt mee voor een propere, aangename en opgeruimde ruimte waar de bezoekers aan het M HKAFE zowel op het terras als binnen graag vertoeven. Ook het helpen bij het klaarmaken van lunches behoort occasioneel tot je takenpakket.

Profiel

Je bent minstens 18 jaar oud en deed al een eerste horeca- of andere relevante ervaring op.

Je spreekt vlot Nederlands en kan je behelpen wanneer bezoekers je in een andere taal aanspreken.

Je komt in aanmerking om als jobstudent te werken en kan een student@workattest voorleggen.

Wat wij u bieden

Een leuke studentenjob in een inspirerende en artistieke omgeving.
Een marktconforme verloning.
Een flexibel werkrooster - afgestemd op jouw voorkeur en beschikbaarheid. We werken via een online planningstool waarin je maandelijks shiften opneemt.
Je werkt steeds een volledige dag volgens dit rooster: dinsdag tem. zondag, telkens van 11u tot 18u, op donderdag tot 21u. Bij evenementen zijn afwijkende uren mogelijk, tot max. 1u.

 

 

Bijkomende informatie

Heb je interesse? Stuur ten laatste 30 november je cv en motivatiebrief door. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een sollicitatiegeprek.

Vragen?

Marjon Van Waelvelde Medewerker HR
03 205 36 29
Stel een vraag

Deel deze vacature